Saturday, October 13, 2012

Og så flyttede de igen

(scroll down to the previous post for all of this in English) 

Som i måske kunne se på den forrige post har vi nogle nyheder, og jeg synes det er så stort at det kræver to posts, en dansk og en engelsk. Selvom en tysk måske også havde været på sin plads, da nyheden jo er at vi, Allan og Amalie og vores ikke så lille butik, flytter til Berlin!

Nogle af vores kunder har vidst det et stykke tid, og til dem der først hører om det nu beklager jeg, men vi har ikke følt at vi kunne gøre det helt officielt før vi havde fået alle detaljerne på plads, og det gjorde vi så først i går. Eller, de vigtigste af dem i hvert fald, som et sted at bo og et sted at arbejde.
Det er en process der startede for flere måneder siden, og det er til tider gået rigtig  langsomt, lige indtil det pludselig gik meget hurtigt, og nu ser det ud som om at vi allerede flytter i december. I starten endda!
Det giver selvfølgelig ikke Allan lang tid til at gøre igangværende projekter færdige, især ikke da vi kommer til at tilbringe halvdelen af November i Japan, så hvis du har en tatovering som du gerne vil have lavet færdig inden Allan flytter skal du sende mig en email på conspiracyinctattoo@gmail.com lige med det samme, så jeg kan få booket dig ind.

Vi prøver at reservere det sidste stykke tid i Danmark til at færdiggøre ting, og hvis der skulle være tid til overs vil vi booke faste kunder der gerne vil have lavet nye projekter (en sessions projekter, med mindre de er villige til at komme til Berlin og gøre dem færdige).

Grunden til vi flytter er ikke at vi hader hverken København eller vores butik, tværtimod, vi ELSKER vores butik (og vores danske kunder, selvfølgelig!), men da butikken efterhånden noget af det eneste der holder os her, har vi besluttet os for at tage chancen og prøve at skabe et endnu bedre hjem et nyt sted, og af en eller anden grund blev det altså til Berlin!
Og heldigvis for vores herboende kunder er Berlin jo ikke langt fra København, så vi håber da at en masse vil komme ned og besøge os!

Ok, det var så de store nyheder! Jeg kommer til at skrive meget mere om alt det her senere, men her er lige et par vigtige highlights:

-Ventelisten eksisterer stadig. Hvis du ikke har lyst til at komme til Berlin og blive tatoveret kan du sende den en mail med emnet "slet mig" og du bliver fjernet. Hvis du gerne vil komme til Berlin, og blive på listen, behøver du ikke at foretage dig noget.
-Alle nye tider booket fra ventelisten bliver i Berlin. Allan vil selvfølgelig komme til København ind imellem, men det er ikke sikkert der er tid til guestspots i det første lange stykke tid.
-Vores venner Matthew Gordon og Wendy Pham der arbejdede i butikken i August flytter med os! Eller, det vil sige at de flytter til Berlin i Marts for at arbejde med os, så der vil også være mulighed for at blive tatoveret af dem til næste år. Nick kommer selvfølgelig også til næste år (se på hans blog hvornår), og vi håber også på at kunne finde andre gode gæstetatovører til længere guestspots næste år.
-Det lader til at David, som jo desværre ikke flytter med, kan overtage vores elskede butik på Schleppegrellsgade, og det glæder vi os alle sammen meget over! Han har gode ideer og vil passe godt på stedet, og vi glæder os til at se hvad han finder på. Følg med på hans blog, jeg er sikker på at han nok også skal poste om det snart!
-Så snart vi ved mere om flytte datoer og den slags, vil jeg booke nogle enkelte kunder til december, og da det bliver med ret kort varsel kan jeg nok ikke nå at bruge ventelisten. Så hvis du har en ide til en stor one shot tatovering du gerne vil have lavet i Berlin i december, skal du skrive til os så snart du ser en post om det her eller på twitter. Så altså ikke endnu, først når vi ved med sikkerhed hvornår vores nye sted er til at arbejde i!

Ok, det var det for nu!
I er selvfølgelig velkommen til at skrive til os hvis i har nogle spørgsmål, enten på mail eller i kommentar feltet.Et lille sneak peek...

3 comments:

  1. :O Her gik jeg lige og troede der kom nyheder om en Halloween flash event og så flytter I!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vi regner stadig med at holde Halloween flash dag den 27.!

      Delete